top of page
  • vukovichdamir

Vrste bonusa za online sportsko klađenje




Postoje tisuće online kladionica koje nude razne vrste bonusa. Većina ovih bonusa osmišljena je za privlačenje novih korisnika, au drugim slučajevima za procjenu starih vjernih kupaca. Danas ćemo pogledati neke od najčešćih vrsta bonusa i njihov utjecaj na račun igrača na https://hrkladionica.com/.


Prijava ili bonus dobrodošlice

Ovo su najčešće vrste bonusa i nude ih gotovo sve sportske kladionice. Jedini uvjet je da se prijavite i uplatite depozit. Vidjet ćete da većina kladionica nudi bonus prema danom postotku položenog novca. Iako većina ljudi vjeruje da ovi bonusi dolaze s priloženim nizovima, oni su dobar način da započnete jer vam pomažu povećati svoj bankroll.


Novčani bonusi

Novčani bonusi su mnogo manji u odnosu na bonuse za registraciju. Dostupne su nakon prijave i dolaze u puno manjem i fiksnom iznosu. Nema ograničenja o tome kako možete koristiti bonuse.


Bonusi bez depozita

Većina kladioničara početnika željela bi započeti s ovakvim bonusima. Većina sportskih kladionica nudi ih u fazi registracije gdje novi klijent nije dužan uplatiti novac kako bi uživao u bonusu. Imate privilegiju koristiti ovaj besplatni novac za testiranje vode prije nego što napravite ogroman depozit. Jedini izazovan dio je visoka stopa preokreta i strogi zahtjevi za klađenje koji prate takve vrste bonusa.


Ponovno učitaj bonuse

Sportske kladionice su na tržištu kako bi zaradile novac i stoga imaju mnogo načina za privlačenje klijenata da uplate depozite na svoje račune za klađenje. Postoje oni koji nude reload bonus za svaki depozit koji klijent napravi. Međutim, ne nude sve sportske kladionice ove bonuse iako će većina njih to ponoviti, ali samo tijekom svojih posebnih promocija.


Besplatni bonusi za klađenje

Još jedna sjajna vrsta bonusa za svakog kladitelja su bonusi za besplatne oklade.Uz ove bonuse, kladitelj može staviti oklade bez nužnog polaganja novca. Ako vaša oklada dobije, dopuštaju vam da kući odnesete gotovinu. Međutim, možda ćete morati staviti okladu više od jednom prije nego što se kvalificirate za ovu vrstu bonusa.


Bonusi za igranje utakmica

Bonusi za igru ​​malo se razlikuju od gotovinskih bonusa. Oni vam se nude nakon što razmotrite najvjerojatniji ishod događaja. Više-manje je kao kupon koji se može iskoristiti samo jednom. Prije nego što vam se dodijeli bonus igranja utakmice, morat ćete ispuniti niz zahtjeva.

5 просмотров

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page