top of page
  • vukovichdamir

Tečajevi i predviđanja za Wimbledon



Vrijeme se zahuktava, a 100. izdanje Wimbledona je pred nama u Londonu. Igrači koji nemaju luksuz automatskog pristajanja na turnir trenutno se bore za mjesto na Wimbledonovoj koeficijentima https://hrkladionica.com/.


Rusima i bjeloruskim sportašima neće biti dopušteno igrati na Wimbledonu 2022. US Open je nedavno zauzeo drugačiji stav i dopušta ruskim i bjeloruskim igračima, ali Wimbledon je zabranjen. To nedvojbeno ima utjecaja na izglede za Wimbledon ove godine.


Svjetski broj 1, Daniil Medvedev, neće smjeti sudjelovati u Wimbledonu.

Možemo raspravljati o tome zaslužuje li Medvedev biti broj 1 na svijetu, ali bez obzira na to, on je vrlo talentiran igrač koji neće biti na središnjem terenu Wimbledona 2022. US Open ima drugačiji pristup i pozdravlja Ruse i Bjeloruse igrati krajem kolovoza.


ATP BR.1 IZOSTAO NA WIMBLEDONU

Novak Đoković i Rafael Nadal oštro su bili protiv zabrane Wimbledona, no presuda se nije promijenila. Đoković i Nadal dobili su mali udarac na koeficijentima Wimbledona bez


Medvedeva.

ATP broj 2 Alexander Zverev neće igrati nakon ozljede na French Openu.

Đoković je trebao biti favorit bez obzira na status Medvedeva, ali put je jasniji bez Rusa. Izgledi za Wimbledon sugeriraju da je Đoković glavni za osvajanje Wimbledona 2022.

Đoković je osvojio Wimbledon 2021. za svoj šesti naslov u Londonu.

Postoji li jak kandidat koji bi uznemirio Đokovića i osvojio turnir? Nekoliko igrača bi moglo biti vrijedno razmatranja na vašoj kartici Wimbledona.Prvo, pogledajmo tečajeve klađenja na Wimbledon i potražimo najbolju vrijednost. Ako želite kupovati, pogledajte najbolja mjesta za klađenje na tenis na Wimbledonu.


Tečajevi za Wimbledon

Novak Đoković ima najbolje izglede za Wimbledon 2022. Nije igrao na turniru otkako je izgubio od Rafe u četvrtfinalu French Opena. Đoković je tjerao svoje protivnike prije nego što ga je najbolji igrač svijeta na zemljanoj podlozi zaustavio.

Đoković kao favorit za osvajanje Wimbledona nije priča o izgledima za Wimbledon 2022. Iza Đokovića stvari postaju zanimljive, iako nema nikoga blizu njega na koeficijentima za


Wimbledon.

Sljedeći najveći favorit za osvajanje Wimbledona je Talijan Matteo Berrettini s +600. Užaren je nakon dva osvojena turnira na travi, tako da Berrettini kao drugi favorit ima smisla na ovom mjestu.


Predviđanje za Wimbledon 2022

Carlos Alcaraz Garfia (+800)

Carlos Alcaraz s +800 za osvajanje Wimbledona čini primamljivu okladu na dobru vrijednost. Prije nego što je Đoković izgubio od Nadala na French Openu, Alcaraz je bio njegov posljednji poraz.


Alcaraz je prevario Đokovića na Madrid Openu u polufinalu, 6-7, 7-5, 7-6, a zatim je pobijedio Alexandera Zvereva za pobjedu 6-3, 6-1 i osvojio naslov Madrid Opena.

Bilo je to nakon pobjede u Barceloni, uključujući pobjedu nad Stefanosom Tsitsipasom i Pablom Carrenom Bustom u posljednjem kolu, 6-3, 6-2. Nije se prijavio na turnir otkako je izgubio od Zvereva na French Openu.


Zverev je igrao prilično dobro protiv Rafe prije nego što je zakotrljao gležanj. Izgubio je prvi set, ali je iznudio dva tiebreaka i dao Španjolcu sve što je mogao podnijeti na njegovom prepoznatljivom terenu.


Alcaraz nije igrao otkako je izgubio od Rafe. Trebao bi biti svjež i spreman za izlazak na travu. Nema najveće iskustvo igranja na travi, ali on je talentirani 19-godišnjak koji će osvojiti Grand Slam i mnoge u svojoj karijeri.

Matteo Berrettini (+600)


Ne može se zanemariti ulazak Talijana u Wimbledon. S obzirom na njegovu nedavnu formu, njegova igra na travi je na vrhuncu u pravom trenutku i ne može biti daleko iza Đokovića.

Berrettini je osvojio Stuttgart Open nad Andyjem Murrayem, 6-4, 5-7, 6-3, a zatim je ostao u dobroj formi na prvenstvu Queen's Cluba. Pobijedio je u pet mečeva i osvojio svoj drugi uzastopni turnir i drugi na travi.


Od 2019. Berrettini ima 32-3 na travi. Samo ove godine ima savršenih 9-0 i izgubio je samo četiri seta u 22 pokušaja. Mora se osjećati sigurnim i nakon što je osvojio dva uzastopna turnira.Moja jedina briga u vezi s Berrettinijem je što nije igrao u elitnom natjecanju na Stuggart Openu i Queen's Clubu. Wimbledon će vidjeti kako Berrettini mora proći kroz neke stvarno dobre igrače, uključujući vjerojatno Đokovića.


Novak Đoković (-125)

Favorit na koeficijentima Wimbledona je očekivano Đoković. Roger Federer u Wimbledonu je najveći uspjeh koji smo vidjeli od igrača, ali Đoković je samo jedan Wimbledonski naslov udaljen od približavanja Federerovih osam naslova.

On je branitelj pobjednika Wimbledona i osvojio je ovaj Grand Slam tri puta od 2018. godine.


Đoković je razočarano ispao s French Opena u Roland Garrosu, ali trebao bi se ugodnije osjećati na travi. Na šljaci je naletio na samouvjerenog i vrućeg Rafu, što nije razlog za obeshrabrenje.


Prije tog poraza, Đoković je dobio devet uzastopnih mečeva u setovima. Bio je na 22-0 nakon što je izgubio od Alcaraza na Madrid Openu.


Đoković će ove godine vjerojatno otići duboko u Wimbledon. Očekujte da će se dobro oporaviti u povoljnom ždrijebu u Wimbledonu. Poželjet ćete da imate ulaznicu -125 za pobjedu na kraju ovog turnira. Ova cijena će izgledati puno bolje kada je polufinale, a Đoković se kotrlja.

2 просмотра

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page