top of page
  • vukovichdamir

OBJAŠNJENJE KLAĐENJA NA BANKARA


Ako ste se ikada kladili online, vjerojatno znate što su akumulatori. Kladitelji više nisu ograničeni na pojedinačne oklade – mogu se po želji kladiti na duplo, trostruko i kumulativno na https://hrkladionica.com/.


PRIKAŽI SADRŽAJ

Uz ove oklade i egzotičnije varijante kao što su Lucky 15 i Lucky 31, također se možete kladiti na širok raspon tipova oklada s više odabira. Jeste li ikad vidjeli one bankovne transparente oklade dana i zapitali se što su oni? Ovim se okladama može pristupiti izravno s vašeg listića za klađenje i daju igračima drugačiji način klađenja na više odabira.

U ovom vodiču za pregled bankovnih oklada, reći ćemo vam više o ovoj uzbudljivoj okladi i kako je postaviti među najbolje online kladionice.


ŠTO JE BANKAR BET?

Definicija bankovne oklade kaže da je to odabir koji će najvjerojatnije pobijediti. Zamislite to kao najpouzdaniji dio od više opcija na vašem listiću. To je oklada za koju se najmanje očekuje da će vam uzrokovati probleme i obično je odabir niske cijene.

Ovaj oblik klađenja uključuje 3 ili više odabira, pri čemu igrači mogu birati svoje bankovne oklade izravno s listića. Razlikuje se od akumulatora koji uključuju sve odabire u jednu okladu. Razlikuje se od oklada na kombinacije koje imaju neke ili sve moguće kombinacije na nekoliko isplatnih linija. Oklade na nogometnog bankara omogućuju vam da sami odaberete "bankara", što znači da odaberete odabir za koji ste sigurni da ćete pobijediti.


KADA SE OKLADITI NA BANKARA

Bankarske oklade jednostavno je postaviti i obično se koriste kada ste dobro istražili. Ne možete samo slučajno odabrati bankara.Ova oklada najbolje funkcionira kada vjerujete da imate sigurnog pobjednika iz višestrukih odabira.

Na primjer, možete se kladiti na bankara tako da jednim klikom označite bankare na listiću. Ovi moraju pobijediti ako žele da uđu vaši ulozi. Ako bilo koji od bankara izgubi, gubite cijeli listić.

Kada stavljate bankarsku okladu, pažljivo pregledajte svoje mogućnosti. Trebali biste odabrati korištenje bankara samo kada ste sigurni da te odabire vrijedi poduprijeti. Zbog toga su obično niske cijene, iako postoje iznimke. Ako vjerujete da je konj sigurna oklada ili da nogometni tim definitivno dobiva svoju utakmicu po povoljnim cijenama, to su trenuci kada bankarske oklade imaju smisla.


KAKO BANKER BET RADI U DRUGIM VRSTAMA KLADNJA

Bankarske oklade mogu se koristiti u drugim vrstama višestrukih oklada. Pogledajmo kako rade u najpopularnijima.


AKUMULATORI

Akumulatori uključuju 4 ili više odabira na jednoj liniji oklade. Ovisno o kladionicama, maksimalan broj izbora varira. Bwin i, na primjer, dopuštaju do 20. Budući da je broj odabira tako velik, pametno je dodati bankovnu okladu ili dvije. Provjerite današnje bankovne oklade na stručnoj tipster stranici poput naše i izgradite Accu oko njih.


PROGNOZE

Za one koji ne znaju, prognoze su posebna vrsta oklade na konjske utrke. Omogućuje vam klađenje na trkače koji bi trebali završiti prvi i drugi bilo kojim redoslijedom kako bi vaša oklada bila dobitna. U ovom slučaju, možete koristiti konja s najboljim izgledima za pobjedu kao bankara kao glavni element u prognozi.


DVOJE I TROJKE

Kada se kladite na duplo i trostruko, bilo bi pametno da prvi element bude bankar.U tom slučaju minimizirat ćete rizik od gubitka cijele oklade i dobiti barem nešto zauzvrat.


SUSTAVNE KLADNJE

Sustavne oklade prilično su složene, često kombiniraju akumulatore s trostrukim i dvostrukim okladama. Uz ovu okladu, samo 1 ili 2 noge su dovoljne za povratak. Učinite te noge bankarskom okladom i napravit ćete listić koji se može lijepo isplatiti.


PRIMJERI BANKARSKIH KLAĐENJA

Upotrijebimo konjske utrke u kladionicama kao osnovu za bankarsku okladu. Uz bankarsku okladu koja najbolje funkcionira s 3 odabira, vi identificirate konje koji će najvjerojatnije pobijediti. Jedan od ovih odabira bira se za pobjedu u utrci – obično najniža cijena.

Ostale 2 selekcije su u kutiji kako bi završile na drugom ili trećem mjestu. U tom slučaju bankar mora pobijediti u svim mogućim kombinacijama. Brojne su moguće kombinacije u ovoj vrsti oklade, ali bankar mora prevladati u svakoj od njih.

Sve dok pobjeđuje u utrci, nije važno koji konj završi drugi ili treći. Isto je ako odaberete bankara koji će završiti među prva 2 ili 3. Sve dok završi na prva 3 mjesta, postojat će brojne druge kombinacije za koje ćete dobiti isplatu. To je bankarska oklada objašnjena na najjednostavniji mogući način.


NAJBOLJI NAČIN KORIŠTENJA BANKAR BET

Najbolji način korištenja bankovne oklade je kada ste sigurni u rezultat jedne utakmice i imate vrijedne koeficijente na druge. Značenje oklade na bankara to savršeno objašnjava - računate na to da će se nešto sigurno dogoditi. Uvijek ćete dobiti kratke cijene na bankaru, što nije idealno, ali ako drugi odabiri imaju dobre koeficijente, možete ostvariti solidnu zaradu.

Okružite ga dobrim opcijama po sjajnim cijenama i možete osvojiti prilično solidne povrate na najboljim nogometnim kladionicama.

10 просмотров

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page