top of page
  • vukovichdamir

Kockarski vodič za nadimke pokeraških ruku: Upoznajte svoj sleng!



Tijekom godina igranja pokera u kasinima, igrači su postali kreativniji za stolom, izražavajući svoju ljubav prema igri kroz različite žargone i nadimke. Velik dio ove kreativnosti izražen je u rukama s kojima se igrač bavi www.icasinohrvatska.com/.

Koliko god je poker igra vještine i majstorstva, on je također igra duhovitosti. Igrači za stolom pokušat će vas prevariti da imaju najjaču ruku da vas natjeraju da odustanete i predate svoje karte. Tijekom igre koristit će terminologiju koja nije poznata igračima početnicima.

Ako ste novi u pokeru, poznavanje ovih izraza neće vam pomoći samo da razumijete tok igre, već će vam također pomoći da se osjećate samopouzdanije u strategiji vašeg puta do pobjede. Osjetite se kao da ste dio pokeraškog kruga tako što ćete ovdje na Slots.io naučiti sve o nadimcima poker kombinacija!

Poker žargon: Upoznajte svoje ruke!

Pokažite svoje razmetanje za poker stolom koristeći ove izraze koji su poznati samo profesionalnim igračima pokera:

džepni asovi

Pocket Aces ili dupli As je ruka poznata pod mnogim imenima kao što su džepne rakete, meci i American airlines. Prvi je najpopularniji izraz koji se koristi za džepne asove i izveden je iz čiste sličnosti slova 'A' s raketama. Prikladan naziv budući da će ova vrsta ruke podići vaše raspoloženje do neba i podići vaše isplate na vrh!

Izraz "metci" također se koristi jer "A" izgleda kao metak, iako se ne koristi tako često kao džepne rakete. Posljednji izraz po kojem je Pocket Aces poznat je 'American Airlines'.To je zato što se neki igrači podsjete na jednu od najpopularnijih zrakoplovnih tvrtki u SAD-u svaki put kad dobiju džepne asove. Uostalom, nebo je granica s džepnim asovima u vašim rukama!

džepni kraljevi

Pocket Kings često su poznati pod dva imena: Cowboys i Ace Magnets. Izraz kauboj koristi se jer riječi kraljevi i kauboji počinju sličnim zvukom. U međuvremenu, Ace Magneti se koriste za označavanje sposobnosti ove ruke da se as pojavi na flopu tijekom igre Texas Hold’ema.

džepne dame

Kraljice se vide kao ženski pandan džepnih kraljeva, pa se stoga nazivaju damama. S ovim parom u rukama, možete biti sigurni da je sreća na vašoj strani!

Pocket Jacks

Pocket Jacks se često nazivaju udicama jer slovo 'J' koje predstavlja Jacka izgleda kao udice. Uhvatite pozamašnu udicu, strunu i tonulo s isplatama uz Pocket Jacks!

džepne desetice

Nadimak za Pocket Tens su novčići i prilično je razumljiv jer su novčići ekvivalent deset centi. Zaradite nekoliko novčića više na stolu s ovim parom u rukama!

džepne devetke

Pocket Nines ima dva imena inspirirana dvama nevjerojatnim igračima. Jedan je Wayne Gretzky čiji je jedinstveni broj 99 i smatra se jednim od najvećih NHL igrača svih vremena. Njegov drugi nadimak je Phil Hellmuth inspiriran legendarnim igračem pokera koji je 1989. osvojio naslov prvaka na glavnom događaju Svjetske serije u pokeru (WSOP) s parom devetki.

džepne osmice

Pocket Eights se često nazivaju Snjegovići i Dale Jr za poker stolom. Nadimak snjegovića skovan je jer '8' izgleda kao snjegović.U međuvremenu, nadimak Dale Jr je od NASCAR legende Dale Earnhart Jr čiji je broj automobila 88.

džepne sedmice

Nadimak za Pocket Sevens je hokejaške palice i bombonjere. Oba nadimka su napravljena u odnosu na oblik broja '7'.

džepne šestice

Igrači pokera često ruku Pocket Sixes nazivaju Route 66, koja je poznata autocesta u SAD-u. Njegovo drugo ime je Kicks iz pjesme 'get your kicks on Route 66', koja je vjerojatno najpoznatija pjesma za kultnu rutu.

džepne petice

Ako je desetka novčić za igrače pokera, onda je Pocket Fives sasvim sigurno novčić. Osim toga, naziva se i 'presto' što je popularan naziv koji je skovan na kockarskim forumima ranih 1990-ih.

džepne četvorke

Naziv za džepne četvorke zazvonio bi zvono obožavateljima Ratova zvijezda. Tko bi propustio referencu na najslikovitije likove serije? Nadimak za ovu ruku je Darth Vader u odnosu na njega kao 'Tamnu stranu sile' ili 'četvorke' ako pitate poker igrače.

Drugi naziv za Pocket Fours je Luke Skywalker, koji je proizašao iz dosjetke "May the Fours be with you". Posljednji nadimak za ovu ruku je 'jedrenjaci' jer podsjeća na brod koji glatko plovi na poker stolu!

2 просмотра

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page